Φίλτρου
Ο καφές φίλτρου ή γαλλικός, τελειοποιήθηκε από τους Γάλλους και αναγνωρίζεται από τους ειδικούς σαν ένας από τους καλύτερους καφέδες,καθώς πέρασε από διάφορες μηχανές απόσταξης μέχρι να καταλήξει στη σημερινή μηχανή φίλτρου (διηθητήρα).
Οι Αυστριακοί προτιμούσαν τη γαλλική μέθοδο παραγωγής καφέ αλλά με την προσθήκη κρέμας αντί για γάλα στο σερβίρισμα. Ο τύπος αυτός του καφέ ταίριαξε στη γεύση των Σκανδιναβικών χωρών, αλλά και γενικά των χωρών της Δύσης.
- ΦΙΛΤΡΟΥ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ (100% ARABICA SUPREME)
- ΦΙΛΤΡΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ
- ΦΙΛΤΡΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΣ (DARK ROAST)